Bag om kunstneren

Jeg er KUNSTNER med stort K. Jeg lever og ånder for det kunstneriske udtryk. Om det er maleriet, tegningen eller skriveriet. Det er vigtigt for mig at leve i det skabende rum. Kreativiteten er min gave og samtidig min afhængighed. Det er mit åndehul, hvor jeg lader op, og mine indtryk kommer til udtryk.
Jeg har malet og udstillet siden 2003. I 2012 begyndte jeg at tegne, dette er blevet en stor del af mit virke. Jeg tilbyder udstillingscocktails, bestående af både malerier og illustrationer.
Jeg gør det desuden i vægillustration, illustrationer til bøger og magasiner, og andre bestillingsarbejder.

Maleri
Jeg arbejder både i det abstrakte, grafisk abstrakte og figurative felt. En fællesnævner er paletten. Mine malerier er koloristiske. Jeg arbejder med farvernes indbyrdes samspil og modspil – og væver dem sammen til en smuk fortælling.
Mine malerier er ofte inspireret af naturen med dens vidder, dybde, mønstre og linjer. Mange malerier malet den senere tid rummer landskabslignende grafiske kompositioner med et strejf af barnagtighed.
De er farverige og drømmende i deres form. Flydende penselstrøg møder stramhed. Udfordringen, at skabe ro i dette spændingsfelt mellem pænhed og vildskab, så værket lever!
I det mere figurative hjørne af min kunstverden maler jeg sjove, gådefulde personskildringer. De er skæve og finurlige. Og de har alle en historie på hjertet.

Illustration
Mine illustrationer er inspireret af zen-doodle universet, med de mangeartede mønstre, former og grafiske linjer.
Motiverne er også her naturen, med dens smukke mønstre i blade, fugle, træer og landskaber.
Det er ofte kvinder, der dukker frem på papiret med håret vævet i et kæmpe tankemylder af symboler og budskaber.
De helt fine skrøbelige 0.05 streger, fletter sig ind og ud mellem tykke 1.8 markers og skaber tilsammen historie og helhed.

ALT DET JEG OPLEVER, SER OG LÆSER, BLIVER TIL NYE MOTIVER PÅ MIN NETHINDE OG KANALISERES UD GENNEM TUSCH OG PENSEL.